Naš sajt sastao se s željom da pomognemo kladioničarima u ovom teškom razdoblju punom prevarama i ostalim “neljudskim” forama. Naš sajt čini iskusan tim kladioničara koji imaju dionice lokalne kladionice i znaju sve o uplatama i informacijama kakve rijetko gdje nalazite. Više stručnjaka čini sve za Vas, tipuju i analiziraju a Vi samo uplačujete određeni tip. Kroz neko vrijeme vidjet cete da vaši novčanici uskoro postaju sve deblji i imate više novca.

Naš tim stručnjaka uz FREE TIPOVE odlučio je napraviti SMS TIPOVE, VIP TIPOVE I HT / FT TIPOVE. Razjasnimo što svaka kategorija znači.

FREE TIPOVI – postavljamo ih uvijek kad imamo vremena, kad nademo solidnu informaciju i da je po našoj procjeni spada pod FREE TIPOVE a ne pod SMS ili VIP TIPOVE. FREE TIPOVE mozete pronaci pod stranicom ANALIZE ili na pocetnoj stranici naseg sajta ( www.InfosBet.com ). Kod FREE TIPOVA fokusiramo se uglavnom na izostanke igraca i međusobne duele ekipa, uglavnom na golove i tradiciju. Tipujemo i po tablici ako jednoj ekipi trebaju bodovi a druga ekipe nema motivacije.

SMS TIPOVI – šaljete poruku s tekstom i brojem  za Vašu državu i u uzvratnoj poruci dobijete TIP za taj dan. Tipujemo na jake informacije, prijelaze, izostanke i suspenzije igrača a ponekad ako bude dobra posjeta na sajtu bude i VIP TIPOVA, uskoro i o njima. Naše arhive sve govore o statistici i prolaznosti mečeva. SMS nije aktivan svako g dana već kad na početnoj stranici ugledate novi članak s natpisom na fotografiji članka “NOVI TIKET” i s naslovom za taj dan, odnosno datum.

VIP TIPOVI – uz HT / FT TIPOVE to je naše najjače oružje. Svakog dana našim vjernim pretplatnicima na njihov mail ili mobilni uređaj (WhatsApp) šaljemo tipove. Kvote se kreću od 2.00 do 30.00. Ono što spada pod VIP TIPOVE je sljedeće : suradnje klubova, namjesteni mečevi, izostanci igrača, profesionalne analize i jake informacije. Naša arhiva VIP TIPOVA sve govori o kakvim se mečevima radi i o cemu je riječ.

HT / FT TIPOVI – su prijelazi 1/2 & 2/1. Kvote se uglavnom kreču od 20.00 do 40.00. Radi se o 100% namještenim mečevima. Nekoliko put u mjesecu dobijemo ovakve tipove a najčešće nedjeljom, odnosno 4 puta mjesečno. Naša arhiva i statistika sve govori.


Za sve upite,informacije i upute kako se služiti sajtom obratite nam se na našu E-Mail adresu: 

 infosbet1x2@gmail.com